петък, август 25, 2006

My destiny

Многопрофилен и всестранно развит съм, протежавам познания във всяка сфера на човешкото познание, но си изкарвам парите с дизайн. С каквото и друго да съм се занимавал, именно това ми се струва да е било водеща насока в живота ми откакто се помня. Не говоря само за това, че понеже съм със синя кръв, имам червено под ноктите понеже когато бях на пет и половина, забелязах, че акам в зеленко, RGB-то ми е нещо като ДНК. Помня детската градина: всички деца рисуваха нескопосани къщи и поляни, само аз - падащи менюта. По-късно, в казармата, придобих широка известност с нечувания си усет към цветовете: бях в състояние да различавам другарите ми в пълно бойно снаряжение плюс притивогаз само по нюансите на зеленото на камуфлажните им униформи. Затова, не е чудно, че когато завърших казармата, се насочих именно към дизайна като поприще. Началото не беше лесно, но в момента съм се развил много. Изключително добре платен съм и мога да си позволя да вечерям с кренвирши "Сачи" в пет от седемте вечери в седмицата, и само в две от тях да ми се налага да ям "Леки", "Браво" или нещо по-долнопробно.

24 коментара:

stnle каза...

pak li ti e

Анонимен каза...

stnle, pak li ti e, Brute? visish tuka kato pale pred mesarnitza :))

stnle каза...

ne visq, a se nosq ot smradta vi, uvajaemi "avtoriteti"

Анонимен каза...

da, ama stnle-to da nauchi stradatelnia zalog purvo i togava da se izkazva...

stnle каза...

zalojete na stradanieto si, za6toto stnle 6te vi pliu6ti!

Анонимен каза...

bahmaamu, kolko neuk tova stnle, ne znae kakvo e stradatelen zalog dazhe...stnle, ne se izlagai, batka, a procheti uchebnika po bulgarski za 8 klas, ako si minal 8-mi klas de.

Анонимен каза...

samo na mene li taka mi se struva ili gospodin "originalyt" vze da se iztyrkva veche... po-edno vreme beshe smeshno. sega e hmmm jalko!

stnle каза...

ne sam zapoznat sas stradatelniq vi zalog, uvajaemi Passive entelegenti. Mikcname se syzdade ot nname. sam. gramatikata vi e neprilojima za idiotshtina kato nego.

stnle каза...

i se se6tate, 4e ako vi barna na gramati4ski test po balgarski 6te ostanete nazad

stnle каза...

are mikcname napi6i im ne6to, 4e tapite ti kato teb fenove vzeha da me nervqt.

Bruce Wayne каза...

взе да се изтърква нещо и това ще да е цифката на майката на анонимния :) не е лесно човек да си споделя нещата при това отношение и накрая посредствеността ще победи. вместо да ровите на моя сайт ще си ровите по дупките и ще сте по-щастливи :)

stnle каза...

Да се забрани анонимността със закон!

Bruce Vain каза...

твърде зает със с множество проекти, и нямам време да пиша за живота и делата си постоянно. надявам се на разбиране :) аз също смятам че посредствеността ще победи. явно ще се наложи да огранича суперогиналните си и величествени изяви из мрежата, защото никой не ме разбира :)
(и не ги гледайте тия усмивчици дето ги слагам навсякъде, аз съм един суперзлобен тип и въобще не ми е до смях обикновено)
:)

Анонимен каза...

Oригиналчо, миличък, минавало ли ти е през ума, че който и да те ебава с имитиране, неизбежно ще започене да се изтърква, така както си се изтъркал отдавна ти - все пак на теб подражават във всичко ...

Bruce Wayne каза...

скъпи почитателю,

явно не съм изтъркан след като продължавате ожесточено да се занимавате с мен и то в личен план. поласкан съм, че личната ми страница има толкова голямо значение за вас

обаче злобните анонимни коментари-храчки говорят за слабост. нямате смелост дори да си кажете имената. споко, вече не работя при мутрите, нема да ви набием :)

Анонимен каза...

To pyk kato che li ako oshte "raboteshe pri mutrite" niakoi ot tiah shteshe da trygne da zashtitava chestta na gorkoto im dizainerche. :)))))
Te nauchiha li ti imeto ili prosto ti vikaha "ei momche" :)))

Bruce Wayne каза...

заеби

Анонимен каза...

Оригиналчо, на никого не му пука от това, че ти си с множество комплекси, и че си придаваш голяма важност без реално покритие. Проблемът за обществото идва в момента, в който си започнал да си търсиш виновници за това сред околните. И да обиждаш в БЛОГА си и в сателитните си СПИТЪРСКИ "проекти" други хора, които нищо лошо не са ти направили, само и само за да опиташ да убедиш изстрадалото си "АЗ", че може би не си единствения на този свят, на който животът му е кофти.

Анонимен каза...

izglejda tyrsite na4in i vas da vi zabelejat pokraj originala

Анонимен каза...

moite uvajeniq kym prefinenite shegi na tozi prefinen podlqr v chiito blog pisha komentar v momenta. moga izkliuchitelno prefineno i liubezno, s fines dori da mu pluq na cqloto nachinanie.
no shte prodyljavam da go cheta za da vidq do kyde moje da stigne choveshkata prostotiq i zavist.
qvno dalech dalech...

Oh, screw you gaais! I'm goin' home!

Анонимен каза...

Блогът е трепач!

Bruce Wayne каза...

май вече е стигнал до където му стигат силиците. от месеци не е вкарвал нова шега, върти като развалена плоча едно и също от началото до сега :) накрая най-много да му стане ясно колко безсмислена му е занимавката, но няма да му се разсърдим :)

Анонимен каза...

dobri mi selianino, ako zanimavkata mu beshe bezmislena, niamashe da te nakara dosega sto pyti da se opravdavash na sto mesta s izkazvania v tipichnia stil "posledna instancia". Po neotdavnashni svedenia mai i "priatelchetata" ti veche te podbazikvat lekichko i ne te brysnat za sliva :)))
Kraino vreme e da spresh da se izkazvash po BLOGOSFERATA kato budnata syvest i da mlyknesh pone za 20 godini napred. Pravi avstriiski manuali, misli "teorii", izuchavai tendencii ako shtesh - nikoi ne go interesuva.

Bruce Wayne каза...

приятелчетата ме подкрепят и се радват да четат какво казва "последната инстанция". начинът да млъкна е да си запушиш ушите - лесно е