четвъртък, август 03, 2006

Еврибари - на ферари!

Тези дни обмислям идеята с добрите ми приятели да направим един сайт, в който конструктивно да критикуваме всичко което ни дразни в заобикалящия свят. Това ще бъде мястото, където ние, красивите, интелигентните и преуспелите, с тънка шеговита нотка весело ще базикаме и съвсем леко ще плюем по грозните, глупавите и посредствените. Смятам, че многото години прекарани в българското интернет пространство, и особено ранните ми години в IRC-чатовете, са ми помогнали да придобия безпогрешен нюх аз лично да решавам кои точно са грозни, глупави и посредствени. Решихме да именуваме сайта GAY-lyspit, защото gazeaux (чете се гъзу), който е много на ти с инглиш ленгуиЖа, ми обясни, че думичката "gay" имала значение и на "весел". Най-важното е, че в този сайт ние няма да псуваме заблудените душици от хейтърски подбуди, а защото благородно искаме да им помогнем да се вгледат в многото си недостатъци, да ги преодолеят, и да намерят вярната посока в живота си. Надявам се дори да ни бъдат благодарни за това.

18 коментара:

hotchikcname каза...

Страхотну пишиш, страхотну! Страшнъ фьенка съм ти. Толкувъ мъдруст имъ винаги в слувата ти. Животът ти явну йе нивируятен.

{} {} {}

stnle каза...

napravo za kniga, film ili pone... karikatura! moje bi e samiqt Kondio, pi6e6t ot zatvora...

Анонимен каза...

davaj, davai, chakame parodia na dailyspot.

stnle каза...

ne darpaite dqvola za opashkata... toku-vij napravil i dizainersko studio toz ludiq personaj...

Par каза...

Mnogo mi e zabavno che stnle iskreno se drazni ot postingite na mikcname, no vypreki tova ne propuska redowno da mu chete bloga i dori da komentira po nqkolko puti wski post. Choveche napravo izbivash ribata :)

Bruce Vain каза...

stnle е бездарен гей, да не говорим пък за това колко е грозен. Не прави връзка с главния мозък. Тъп е. Неосъзнат индивид, който не може да разбере нито високото мястото което аз заемам в обществото, нито собствената си низходяща позиция спрямо него!

tazie каза...

Добрият ми приятел Сливев ме извика тук да му помогна в подигравките срещу stnle и се чудя каква оригинална обида да измисля ...

stnle, ти си боклук!

g3l каза...

stnle, ду бист ванзиних. Кайн менш мьохте мит дир шпрехен, ду швайн!

stnle каза...

haha, draznq mu se, no prosto nqma s koi drug da si ob6tuvam... naposledak nikoi ne otgovarq v icq, nqmam priqtelka, samo mikcname mi ostana... :~( Ako tova vi e zabavno, zna4i ste sadisti.

stnle каза...

mikcname, g3l & tazie, az sy6to 6te vi izmislq ne6to originalno: "Da vi ebe Kondio!"

vibescommandah каза...

Респект и кийп он уъркин.И да знаеш, тоя stnle не е никакъв фен :D.А тоя имитатора не си го слагай на кура ;), никой не може да те измести...

stnle каза...

vibescommandah, da go duha6! :))

Анонимен каза...

страх ме е от теб мнаме
ти си лош геврек

стнле ти си мъртъв поет
:D

stnle каза...

pone sym poet :D

The Boy каза...

Поет си, ама не можеш да правиш снимки каквито аз. Не можеш и да се усмихваш с тая секси усмивчица както аз. Не можеш да си фйешън като мен. Абе аз съм факинг горджъс бе! Съвсем скоро ще дефилирам по модния канал!

Bruce Wayne каза...

описанието на дайлиспит е доста точно и добре казано! мисля леко да го съкратя и да го използвам когато представям сайта по научни и дизайнерски конференции :)

spitter каза...

Оригиналчо, несъмнено разсмиваш добре, но само ще те помолим да ползваш защитни средства в заниманията с фризьорката, че не щем раса от баш-дизайнери да крачи по таз земя! :)))

Bruce Wayne каза...

тя вече крачи. закупи си огледало :)