петък, юли 28, 2006

По стълбицата на живота ...

Докато си почивах, си мислех колко по-добре ми е в София, отколкото в Долна. Добре, че се преместих в по-голям град, че да разширя кръгозора си. Тук като се видим с приятели и има толкова много хора, които да коментираме. А в Долна по едно време усетих, че сме обсъдили всички съграждани, а някои вече сме почнали и за втори и трети път ... Мисля да напиша специална статия за този феномен в едно високореномирано безплатно българско лайфстайл списание, където съм се утвърдил като автор на множество публикации, и чието име няма да спомена от скромност. :))

6 коментара:

stnle каза...

dreme mi!

Bruce Vain каза...

stnle, Булгарплод страдаме от един криворазбран патриотизъм, който се смесва с общонародното овчедушие и избива в характерно самоподценяване. Юроде, с право се срамиш да се наречеш българин и разумно всячески го прикриваш, ама това си остава за твоя сметка. Чужденците не знаят нищо за турското робство и за "България на три морета" и бегло ги интересува. Не би било лошо да се присетим, че всъщност съществуваме!

stnle каза...

kato te gledam na snimkata kakav bulgarplod si, mai dosta te e napeklo slanceto... tui krai vrata ti lanec li e? A, Bulgarino?

Анонимен каза...

aVa, Stnle, aVa mOmche boso, tova e Milko Kalaijiev va...

stnle каза...

milko, my ass

Bruce Vain каза...

Туй на врата ми е любимата тениска. Купих си я от битака в Долна Оряховица, защото само като я видях на сергията, и веднага знаех, че това червено превъплъщава най-добре дизайнерския ми вкус на мега-естет!