четвъртък, май 25, 2006

Сърдитко-пет&КО

Приятелката на domrade е тъпа путка (тук дори се чудя дали да не добавя и "грозновата"?!) и ме е описала иронично в блога си. Изобщо не ме познава, но ме съди на базата на собствените си идиотски критерии. Бил съм тъп, грозен и злобен. Мразя да ме обсъждат хора които не знаят нищо за мен. В тази връзка се сетих, че вчера четох в-к "Шок" и там пишеше, че Весела Неински имала извънбрачно дете, което криела. Тази е ужасно проста жена.

А domrade принципно е пич, не искам да се карам с него и не разбирам защо ми се обижда като го обсъждам заедно с творчеството му на разни места. Мисля, че като фотограф е много зле, въпреки скъпия апарат който има. Това понякога ме дразни. Смятам, че в магазините за техника трябва да се въведат един вид задължителни изисквания за креативност преди покупка на апарат. Дори за таланти като мен или g3l да има някаква отстъпка в цената. Но това в България никога няма да стане. Виж, съвсем друго е в Австрия. Шефът на фирмата ми е австриец и кара ето такава супертунингована Астра. Дори ме повози веднъж. Ако се появя с такава кола в Долна, ученичките ще са мои. А в дискотеката всички ще гледат на мен като на ултра-гъзар поне две седмици.

10 коментара:

Анонимен каза...

nikoi ne mi go e kazval, no az sym talant! right? bugagaga!

Bruce Vain каза...

bumer, излез от тази анонимност и кажи нещо похвално за мен и блога ми, иначе ще те напсуваме с приятелите ми. ОК?

Bruce Wayne каза...

комраде, не позна, шефа кара старичко Мондео :) обаче кара и един малък самолет :)

Анонимен каза...

Не знам кой пише този блог, обаче ЕВАЛА! :DDDDDDDDDD

аум каза...

Мда много яко! Мисля, че дори измести блога на никнейм, който поедно време беше интересен докато не почна да пише за ББ и за работата си в А.

Des каза...

реклама (?)=(?!) антиреклама

stnle каза...

Не знам кой пише този блог, обаче ми напълни и моя с коментари от "интелектуално" естество. Сигурно е някой застаряващ гей и си е купил компютър на село. И си чете старите книги за "анални удоволствия" между постовете...

Bruce Vain каза...

stnle, завистливо гейче, явно злобната ти душичка не може да понесе колко талантлив и известен съм.

Анонимен каза...

абе аз все повече си мисля, че е чебурашка...

Bruce Wayne каза...

zavistta bila golqma motivaciq

drazni vi moeto samo4uvstvie, naprao vi vrat lajnata ot nego :)

nali se seshtate, 4e tova ne e moj problem, nau4ete se da si jiveete jivotite po-pylnocenno i nqma da se interesuvate ot ogrizkite na nqkoj drug :)