понеделник, май 15, 2006

Столично

Вчера се карах за пореден път с хазяйката ми. Отвращавали я найлоновите торби, в които държа боклука на терасата. По тях ходели мравки и буболечки. Не им разбирам глупавите привички на префърцунените софиянци. Защо трябва човек ходи през ден да си хвърля боклука, когато може да си го съхранява по-дълго вкъщи и да слиза заради него само веднъж на да кажем десет дена. Бабичката иска и да ми вдига наема. Вярно е че сестра ми живееше при мен последния месец, но това е само временно и няма да е повече от още 2-3 месеца. Алчни реститути.

Иначе си харесвам квартала много. Близо е до центъра и наоколо живеят все известни хора. В Долна виждам само едни и същи селяни, а тук понякога в супермаркета се засичам с Ники Кънчев, или пък по тротоара се натъквам я на Зара, я на Мартин Карбовски.

3 коментара:

Анонимен каза...

abe selqk debel, neshtasten, q si odi na seloto be! pisna mi ot tapta ti fizionomiq, smeshnik!

Анонимен каза...

bqgai da qde6 laina, gyz! az sam the great dj i skoro 6te izdam album, velik sam i begai da se ebesh s kalinkite! Priqtelkata mi ima spisanie, be, znai6 li kolko mi e golqma rabotata. okey?

Bruce Wayne каза...

zavistta bila golqma motivaciq

drazni vi moeto samo4uvstvie, naprao vi vrat lajnata ot nego :)

nali se seshtate, 4e tova ne e moj problem, nau4ete se da si jiveete jivotite po-pylnocenno i nqma da se interesuvate ot ogrizkite na nqkoj drug :)