събота, август 25, 2007

Нарастване

Успехите ми в областта на дизайна продължават да радват мен и роднините ми (например баща ми - известен магистрат в Долна). За 2006та съм успял да сътворя 254 килограма дизайн (или 65 квадратни метра). За същия период на 2007ма съм постигнал 383 килограма дизайн (или 87 квадратни метра), което си е значителен напредък.

9 коментара:

Анонимен каза...

kolko mu e da naebem edin designer dnes batko. neka napravim obzor na pedalite v obzor i da pochnem ot nai-debeliq

Bruce Vain каза...

Винаги съм казвал че уменията на един дизайнер са правопропорционални на големината на шкембето му. Кльощавите и атлетични дизайнери не са никакви дизайнери. Те сбито демонстрират всички лоши черти на българина - лакомия, злоба, арогантност, болезнен индивидуализъм. Те са каквото бяхме, но трябва да се отучим да бъдем!!!

Анонимен каза...

Kondiooo onazi mazna analna broenica deto ti a darih ot bg online magazina v koito rabotia opravi li a ot prednoto ni sabirane?

Анонимен каза...

Сливев, чакам скорошен анализ на всички наболяли проблеми в България през последните 17 години, анализ на народопсихологията, няколко бързи решения на всички проблеми, за които никой досега не се е сетил, много повтаряне на думата "дередже".

Анонимен каза...

Сливев, като станеш по-известен от мен не си слагай реклами от Google. Вместо чек идва някой от КЕЧ-а.

Анонимен каза...

korema raste, da...tova se naricha ulegnal muzh.

Анонимен каза...

makfax reports:

Denes bese otkrien prviot spomenik na gospodin Milen Slivev vo stranstvo. Spomenikot se naogja vo centarot na mestoto na poranesnata kuka na majka Tereza, koja bese razbiena radi golemiot spomenik na dizajnerot. Vo idnite meseci skopskiot aerodrom isto ke nosi imeto Slivi Golemiot namesto Alexander Golemiot. Gospodinot ne bese otkrien za komentar, no porano denes on velese pred mediumite deka ne se interesira od vakov mal spomenik. Ovoj proekt e nisto vo sporedba so kolosalniot spomenik na mestoto na kulite na WTC vo New York.

Анонимен каза...

вижте си мейла, Сливев, или дайте някакви контакти :)

Анонимен каза...

Батко, четох няколко от статиите в "блога" ти и отначало помислих, че си го пуснал на ташак, ей така да се ебаваш с хората. След това обаче прочетох още няколко и с всяка следваща буква в съзнанието ми се прокрадна тъжната мисъл, че ти всъщност наистина се вземаш на сериозно.
Ще ти обясня на кратко едно две неща за да ти спестя (евентуално) доста главоболия. Дори и в центъра на 8 милионен Ню Йорк да се преместиш да живееш, пак ще си останеш същото малко тъжно човече с фалшиви амбиции и непоправима мозъчна аномалия.
И какво по дяволите означава "баща ми, известен магистрат от Долна"?! Известен къде?! В Първомайци и Самоводене ли?! Ако бях на теб, нямаше да се хваля толкова.
И няма нужда смятам да ти напомням кой тип социална прослойка стават студенти по дизайн. Е добре, щом питаш - тези, които нямат достатъчно багаж за нищо друго.
Успех в "образованието"!

Без уважение,
Боян Семерджиев

КАЖЕТЕ "НЕ" НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ОТПАДЪЦИ, ЗАЛИВАЩИ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО!!!