вторник, юли 31, 2007

Елитен

Безспорно е, че и аз съм елитен блогър. Още когато живях в родния си град, усещах че културата там не ми стига, имах нужда от нещо по-голямо, нещо столично. Дори съседното Велико Търново беше тясно за размаха ми. Бях в много онлайн общества - инстинктивно маневрирах между интереси и си изграждах име. Държах се добре и дружелюбно с авторитетните юзъри, и майсторски нападах и се подигравах на тези които смятах за слаби или отритнати. Истински хищник! Е, разбира се, правил съм и грешки понякога, и още ме боли ... но хайде, на всеки се случва, дори без Трибестан! Използвах запазена марка от комбинация от палитра интереси, за да изглеждам cool и як навсякъде. С времето се наложи да ги посъкратя и като добър управленец да наблегна само на перспективните такива. Умело скъсвах с потънали кораби като бпм. Разграничих се и от собствените си писания като GayLySpit, и позарязах малко дизайна. Новото ми амплоа е на сериозен, строг, но справедлив блогър, които неумолимо критикува звездите. Засега правя плахи опити да коментирам политика и икономика, както и проблемите на обществото, но съм убеден, че ще схвана тънкостите и там също ще ме уважават в крайна сметка. И съм сигурен че един ден ще успея да стана сензационен!

17 коментара:

Bruce Wayne каза...

елитни блогъри в българия няма. това съм все аз, под различни псевдоними :D

Анонимен каза...

и създаде милев блогосферата, по свой дизайн и подобие ...

и му се подиграваха много, но той каза "не ми се подигравайте, щото съм звезда"

и му се усмихна отгоре yovko_in_a_cumshot, провесил огромния си фотоапарат ...

Анонимен каза...

На село имахме един дизайнер на име Симион, той ебеше кози и рисуваше със сперма по вратите на хората. Този пъдар не снимката горе освен да чертае с гега в пясъка може да си намери работа в Кипър да речем.

Анонимен каза...

yovko dialka na playboy...

Анонимен каза...

брусчо мамин, ще та скъсам от saudade, само да ми паднеш {} {} {}

Анонимен каза...

Скандално известният дизайнер и блогър Свилен Милев представи лятната си колекция дизайнерски ямурлуци, аби и калцуни. Присъстваха знаменитости като Георги Христов, Ан Джи, Тази, Gazeaux (последният е забелязан да се вози без капка свян в тролей единица и да слиза на моста "Чавдар", 'збираш ли батьенцее. Самият Милев беше с уникалната си платинена гега, инкрустирана с диаманти и овчи бобенки. Същнински еко-радетел.

Анонимен каза...

Ей олигофренчета такива, стига сте обиждали добрия ми агро-приятел Милев, че да не ви покажа котенцата !!!!!

Анонимен каза...

kotencata sa nogu malki, dazhe i na g3l mu omruznA.

Bruce Wayne каза...

люти мизерници сте, нема се оправите никога... станиславе и ти кво се правиш на света вода ненапита

Анонимен каза...

и параноята налази Милев и извади той платинената си гега и я размаха пред неверниците

и казаха те "хохохо"

и отвори Милев речника, и видя думите "люти" и "мизерници" и съчета ги както никой друг

Анонимен каза...

СКАНДАЛНО!

Списание "Слави магазиийн" съобщи, че заради острите критики на господин Сливев към редица родни знаменитости, в страната се наблюдава бум на самоубийствата на хора, появили се 4 или повече пъти по различни телевизии. Димитър от първия сезон на "Биг Брадър" е написал на предсмъртното си писмо:

"Не можех да понеса с какъв лек, пренебрежителен тон Сливев ме разбиваше със своята критика. Изглеждаше сякаш същевременно изобщо не му дреме за мен, но и така все едно знае всяка моя тайна. Мисля, че Сливев от скромния си житейски опит е разбрал всичко поведенчески модели на хората, може да прочете всеки човек само за 2 секунди. Вероятно това е от дългия му престой в чужбина и от богатия му житейски опит с хора от всичко слоеве на обществото."

stnle каза...

свилене, май си доста елитен и в отношенията си с хора, които познаваш. за съжаление трябва да те разочаровам, че не бих се занимавал със самоизтъкващ се индивид като тебе, въпреки напразните ти надежди. Трябва да си призная, че писанията тук (не коментарите по мой адрес, на които даже спрях да отговарям) са дори забавни понякога и наминавам да се посмея за твоя сметка. Така правят и много хора, от които случайно научавам, че са се добрали до блога на Микнейм. Проблемът ти не е в мен или който и да било друг, свилене.

Анонимен каза...

СТАНИСЛАВЕ, не се оплакавай ни най-малко. Щом елитният Милев е решил да те заклейми така цветисто, явно си заслужаваш всяка негова изящно изцвъкана дизайнерска дума. Неговите заключения и изказвания не се подлагат на съмнение, нито се обсъждат. Те просто са. И ще бъдат. И пребъдат през вековете. Малките сини пингвини ще се погрижат за това.

Bla каза...

Брей.

Анонимен каза...

kwo we

Анонимен каза...

Закон на Леленко 0.0.2.10 за елитните блогъри.

Елитният блогър винаги си прави реклама и снима какво има зад кофите за боклук.

Това беше от мен, две седмици нама да ме има, защото отивам да снимам и графитите на село Злокучане.

Анонимен каза...

научих много