сряда, септември 13, 2006

Неразбран

Носят се слухове, че съм се бил изтъркал. Че вече не мога да предложа на милионната си аудитория нещо ново, било то мои лични мисли и разсъждения, или пък нови клипчета от youtube.com. Не смятам че това е нещо непременно лошо изглеждащо отстрани, предвид невероятните върхове на познание които съм достигнал във всички области. И докато аз се опитвам да надскоча шампионските си постижения, конкуренцията злобее и адски ми завижда за творческата зрелост. Казват, че съм говорел твърде често за дизайн, кренвирши и жени. Мисля, че всеки човек, пък бил той дори звиздъ като мен, има нужда от някаква здрава постоянна опора, или вид стожер, които да му дават усещане за стабилност и непреходност в динамичното време, в което живеем. Светът отива на зле, защото тълпите отказват да слушат мъдрите съвети на изпреварили времето си люде като мен. Исторически доказано е, че най-грандиозните постижения на човечеството са постигнати от колективи от по най-много 2-3 души, или пък от един-единствен, както е в моя случай. Не съм виновен, че в интелектуалното развитие прескачам за дни нива, които на другите отнемат месеци и години. Не мога да бъда обвиняван и когато сменям средата на посланията си и започна да ги предавам в ново, по-висше измерение, а останалите, които нямат моите талант, опит и background, не са в състояние да дори да открехнат вратата към този прекрасен нов свят и да следват там идеите и интелекта ми. Не пиша този текст като оправдание пред когото и да било, просто ми омръзна задръстени и нискоинтелектуални хора да ми се месят и да обсъждат делата ми.

13 коментара:

Анонимен каза...

chakame kavala Stnle da se izkazhe :))

stnle каза...

mnogo li vi e interesno kakvo 6te kaje?

Анонимен каза...

interesno ni e, zashtoto uvazhavame negovoto merodavno mnenie. kara ni da se chuvstvame umni. :))

stnle каза...

vajnoto e kak se 4uvstva6

Анонимен каза...

tozi blog se oformia kato forum za anonimni kompleksari

Анонимен каза...

da ti sera v ustata

stnle каза...

haide, vreme e i registriranite kompleksari da se obadqt.

Анонимен каза...

Stnle, ti ton li davash? :))

stnle каза...

i miligram ne davam za tapite vi podmqtaniq, glupaci.

Bruce Vain каза...

Този блог като нищо не се оформя. Това си е моят блог. Или си кажете имената и ме похвалете, или се махайте, анонимни и неанонимни гейчета.

Анонимен каза...

Stnle, kazhi neshto umno. Chakame budistkite ti prozrenia i tazi sedmica. :))

stnle каза...

gledaite me v novite emisii na wcproject.tk/e-bane.tk 6te puskam klipove sas zapisi na izqvleniqta si ot peshteri i palanki, zemlqnki i zemni stancii.

stnle каза...

bez stnle tea