петък, юли 14, 2006

Survivor

Понеже съм голям фен на риалититата от типа "Big Brother", явих се на кастинга на "Survivor". Отхвърлиха ме още на първия кръг защото съм имал наднормено тегло и нямало да се справя с физически натоварващите задачи. Според мен истинската причина е в това че усетиха как харизмата ми би превъзхождала всички останали и следователно би се загубила интригата в цялото шоу. Мислех да напсувам лошо комисията, но имаше сладка руса мадама, която ме гледаше игриво през цялото време, така че се усмихнах мазно и си тръгнах.

Иначе, малко се обидих от това че ме смятат за дебел. Винаги се храня само със здравословни и вкусни неща. Основно с тези, които виждам да се рекламират по телевизията. И които мога да си позволя с отличното ми заплащане на способен дизайнер. Като например кренвиршите "Сачи". А наскоро бях прочел в "Блясък", че са любимите и на Здравко от Big Brother 1. Което някакси ги прави още по-вкусни за мен!
Но като се замисля, храната в България изобщо не може да се мери с това което ядох в Австрия. Преяждах като прасе и пак оставаше по много. То и това там си беше немалък "Сървайвър" да ми е по цял ден лошо от толкова ядене и пак да имам сили и въображение да творя велики flash анимации. Яд ме беше да се изхвърля толкова много хубава храна, и каквото не можах да изям там, си го консервирах в буркани. После тук в България още поне една седмица ядях като бял човек австриец.

Поради упоменатите по-горе причини, ще бойкотирам Survivor-a и няма да го гледам. Ще си пусна пак стари записи на Big Brother 2. Там има страхотни практически доказателства за много теории от авторитетните книги по психология, които харесвам и чета. Последната, която прочетох беше "199 начина да сваляме тийнейджърки на морето".

16 коментара:

Анонимен каза...

zabravih si sutiena tuk niakade. niakoi da mi go e vidial?

Анонимен каза...

споко при изкуствената ми препаска е. душа си го като сядам на селската ограда да гледам магаретата как правят малки микнейми.

Анонимен каза...

2 thumbs up!
keep up the good work!

Анонимен каза...

e, az biah seriozen, ma ti reshi da mA napZuvash, kakto i da e...

Анонимен каза...

groznovatata putka na mikcname 4uka v39jd! 4estito na polovinkite im!

Анонимен каза...

Хахахахаха, чудесен синтез! :DDD

Bruce Vain каза...

На имитаторите ми - благодаря но не можете да ме наподобявате толкова добре колкото ви се иска - феновете ми ще познаят истинските ми мнения по необикновения живец в тях.

Съвсем скоро отивам в Залцбург на блиц семинар и тиймбилдинг - 2 месеца ще берем ягоди и ще доим крави, и оттам ще донеса много специална анти-спам защита, която ще спре устрема на всички анонимни хомосексуалисти, които не ме разбират, уважават и боготворят!

Анонимен каза...

грозноватата путка на Микнейм чука централен нападател на Велбъжд!

Анонимен каза...

ahahahahaha

Bruce Vain каза...

Това са глупости. Чукам редица известни манекенки! Плюс това си пишем мръсни мейли със Силвия-Александра и сме в процес на сближаване. Яд ли ви е. Можете само да ми завиждате на статуса и стила на живот! :))

Bruce Wayne каза...

като ще ме имитираш слагай некои думи в болд и италик, така може да успееш да вържеш някой майтап в текста ;)

Анонимен каза...

тоя никнейм няма какво да измисли и се прави на печен

Bruce Wayne каза...

ходИх на язовир и за това съм печен :D

Bruce Vain каза...

nickname, колкото и да ми подражаваш няма да достигнеш класата ми. Гледам същата тениска като моята си си купил - това е едно добро начало. :))

stnle каза...

gornote trima si prili4ate kato tri kapki Schweppes!

Bruce Wayne каза...

хахаха, еми кво да направя, че и Кондьо ми е фен и ме чете ежедневно ;)