петък, юли 07, 2006

Re:

Злобните завистливи душички са по-активни от всякога. Появил се е някакъв мой имитатор nikcname, който се опитва саркастично да осмива провокативно елегантния ми и арогантен лайфстайл.

Зложелателите не могат да понесат факта колко привлекателен и желан от жените съм аз. Умират от яд като си представят, че аз съм с жени почти по двадесет и четири часа от денонощието. Дори и ... сега, така .. че ... извинявам се .. ако направя грешки ... в този постинг. Откакто ми дадоха лаптопа (има слухове, че до две години може и да ми го подарят), съм в състояние да правя много неща едновременно. Затова не се заблуждавайте от това, че отговарям едва след броени минути на всички изказали се по мой адрес. Това ни най-малко не означава, че по цял ден дебна пред компютъра. Напълно възможно е през това време да правя секс с някоя блондинка (както ... и .. в момента) и просто по някое време да хвърлям по един поглед. Сега се сещам как преди две седмици ходих да снимам някакви манекенки за едно списание. Спомням си, че по време на снимките двайсет и шест от двайсет и седемте моделки ми намигаха постоянно и ми правеха недвусмислени намеци. Примирих се с това, че двайсет и седмата не се държеше по същия начин, защото съм изключително земен и нормален човек и не съм се самозабравил от главоломния си успех. Имам страхотни приятели, с които обстойно можем да коментираме другите хора. Казват, че съм плюел и обиждал безпричинно трети лица в блога си. Това са глупости. Никога не си позволявам да напиша нещо за някоя известна личност, без да изчета всичкия материал за нея/него в жълтата преса и в интернет. А приятелите ми са ужасно интелигентни. Единият знае толкова добре английски, че неволно вметва по една английска думичка на всеки две български. Друг прави същото, но ги изписва на кирилица както се произнасят. ОЕмДжи, не е ли куул това бе, лейдиз енд джентс ...?!

Не смятам да коментирам обстойно и заяжданията с таланта ми. Направил съм десетки темплейти и уолпейпъри, които още се използват. Когато бях на интервюто за работа с австриеца, освен всичко друго успях и да му сменя изгорялата електрическа крушка в хотела, да му зашия падналото копче на сакото, и да му изпека кифлички. Човекът се плесна по челото и каза, че никъде не е виждал такъв многопрофилен агент като мен. Ужасно съм щастлив, че оценяват уменията ми и ми позволяват да поемам нови отговорности. От другия месец, наред с носенето на кафето на шефа, вече и ще го посрещам сутрин в офиса и ще поемам връхната му дреха, за да я закача. Ще съм изложен на повече стрес, защото шефът всяка сутрин е нервен от задръстванията и затова идва с малкия си самолет на работа, но вярвам че ще се справя!

Гадните копеленца си мислят, че ще ме пречупят, като ми се подиграват неоснователно. Това никога няма да стане. Не съм нервен, но майкаимшеебамръсна!!! Шибани хомосексуалисти! Никой не може да ми се подиграва! Никой! Никой! Никой! Аз съм спокоен! Непоклатим съм и няма да се поддам на игричките им!

10 коментара:

count_zero каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

haha, abe oligofrenche takova, stavash skuchen veche... s taq aktivna deinost deto q razvivash nai-mnogo da nakarash milev da si go premesti v drugiq krachol :D

Анонимен каза...

zazie и ти си същата селска пръчка,ама аре...

Анонимен каза...

сигурно и аз? :)

Анонимен каза...

milev. tova oligofrenche me drazni. nareche me същата селска пръчка. Napsuvaite go s g3l, a az shte ti go premestq v drugiq krachol :D

Анонимен каза...

връз вас дееба, и лове ъоу! тамЪн така не спирай(те)! трябва, трябва дееба!

Анонимен каза...

mikcname, обичам те!

Анонимен каза...

бугагага, ни въ и срам, бумери!

Анонимен каза...

бумер ще викаш на баща си!

Анонимен каза...

Абе тоя Микнейм е като отражение на парченце лайно в бурканче мед.