неделя, април 29, 2007

The new beginning

Обичам миризмата на павета рано сутрин! Кара ме да се чувствам пълноправен софиянец. Когато бях малък и мечтаех да ида в София и да видя Халите и НДК, помня колко много пъти съм сънувал тези павета. Когато пристигнах тук си казах че няма в никакъв случай да живея в квартал със селски асфалтирани улици. Като тези в Долна. В момента мога да си позволя да пребивавам почти на пъпа на столицата, съседи са ми редица известни личности. Спомням си първата вечер когато се нанесох. Толкова бях превъзбуден и щастлив, че мечтата ми се е сбъднала, че не можах да заспя дълго време. Накрая, към 3 часа през нощта, излезнах на улицата, и хубаво се овъргалях като куче на паветата. Да се покрия с цивилизован софийски прах, беше, един вид, кръщенето ми на "столичанин". Казах си "Никога повече на асфалт", и заспах доволен. След това започнах да се адаптирам към големия град - заех се с обикаляне на заведенията, купих си кола и започнах да я паркирам на тротоара, както подобава на истински софиянец, останалото е история, която не след дълго може да бъде и филмирана ..
Радвам се, че има хора като мен, които да преследват и сбъдват мечтите си. Това е важно за останалите, които ни следват и ни взимат за пример!

Милен Сливев,
София, 29 Април, 2007 г.

15 коментара:

stnle каза...

ebati izroda

Анонимен каза...

I like the smell of stnle's shit early in da morning.

stnle каза...

ne razbiram humora na nqkoi hora... koito poznavam

Анонимен каза...

хахахахах :D
винаги ще се намери какво да оправи настроението на човек посред нощ, благодаря mickname :)

Bruce Vain каза...

Респектът е мучуален, ying!

:))

Bruce Wayne каза...

що не вземете двамата да са изплющите :)

позволявам ви да си мислите за мен по време на акта :DDDD

Bruce Vain каза...

О нещастни Свилене, някои хора можем да се уважаваме и без да се плющим, колкото и да противоречи това на дизайнерските ти ценности :)) Стремежът да прочистим света от киртаци като теб може да се окаже могъща база за сключване на съюзи :)

Аз пък ти позволявам да се пънеш да се правиш на оригинален тук колкото си искаш. Само гледай да не материализираш кафеникав резултат .. :)

Bruce Wayne каза...

кафеникавия резултат за жалост е материализиран вече - това си ти

Анонимен каза...

не, ти си!

stnle каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
stnle каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
stnle каза...

Aбе поне се запознайте ххахах. Микнейм, ying е яка, а пък за какво ще си мислиш с нея е въпрос на въображение... каквото хората с деликaтните коментари тука нямат.

Анонимен каза...

ауе станиоле, стига си разводнявал коментарите, трай там и ни остави да се забавляваме :)

Анонимен каза...

stnle, otnovo sam zagorel za teb,
idva liato, moeto momche, a s nego
i celonoshtnite seansi, na koito se naslazhdavahme s teb minalata godina.
iskam te otnovo vuv forma, palavnik takuv...

stnle каза...

не ги разводнявам ами ги отмивам, то си е жив кенеф. А пък сеансите си ги правил с някой друг. Сигурно снимката ми ти напомня за някой, но е доста стара...