понеделник, януари 15, 2007

Банго Милен


Слуховете за изчезването ми от звездния небосклон са твърде преувеличени. Почти едномесечното ми изчезване се дължи на сериозни служебни ангажименти, на които се отдадох напълно, както подобава на истински професионалист! В началото на декември отново ходих в Австрия (вече не ги броя ...), за да участвам в курсове по Гейм Анимация и Флаш (ГАФ) и Висша Ъндърграунд Йога (ВЪЙ). Там успях да ошлайфам и настроя още по-фино способностите си на супер дизайнер и на духовно извисен гражданин и да прескоча още няколко граници във философията и битието. След края им ми направиха интересно предложение - да работя като ВИП Дядо Коледа. Това ме поласка неимоверно, защото бях очарован че и в малка страна като Австрия са чували за мен. Щастлив съм, че ще мога да включа в безкрайното си CV и това, и да се затвърдя за пореден път като изтънчен артист и креативен ентъртейнър. Беше ми зачислен и специален Фургон на Звездата, с гримьорна, кухня и всички екстри, който да украся както си поискам. Прилагам снимка на амплоато ми. Реших, че точно тази червена шапчица ще привнесе щипка усещане за артист в твърде шаблонизирания образ на добрия старец. Посетих много Коледи и Нови Години, последно бях на циганската, наречена Банго Васил. На нея се почувствах най-топло и човешки. Освен това ме споходиха интересни размисли за чалгата. Очевидно е че голяма част от българите я слушат. Останалите не я слушат, единствено за да се правят на интересни. След като не можах да стана известен с моята музика (това че поради други способности ме знаят от Ванкувър до Владивосток, е отделен въпрос) сред недораслото за нея население, то и разните му измислени БГ Поп артисти не заслужават това. Според мен чалгата трябва да се върти по всички национални телевизии и целокупното население да я слуша задължително и без изключение. Единственият който може да слуша друго, трябва да съм аз. Защото съм непостижим. Пожелавам ви успешна нова година. Дано успеете да постигнете поне една стотна от това което постигнах аз!

80 коментара:

Анонимен каза...

хохохохохохохохохохохо

Bruce Wayne каза...

хахахаха, плаката на камелия и емблемата на сачи са супер :) арно копираш, синко :)

stnle каза...

Много добра снимка. Даже ми заприлича на мен със сегашните ми килограми. :)

Анонимен каза...

В тоя блог не пише нищо за i-phone ?! Срамота!

Анонимен каза...

stnle, da ne sa te kastrirali, che si se osvinil?

stnle каза...

Благодаря Ви за уместния и много смислен въпрос!

Анонимен каза...

pak zapoviadai, tozi put shte ima pulna programa. ti gultashe, nali?

stnle каза...

май ме бъркате с някоя от Вашите...

Анонимен каза...

nema nashi, vsichko e Techno.

stnle каза...

Много си остроумен, олигофрен.

Анонимен каза...

gei, взимай tazie и бегом да снимате в парка, че арт-средите са нетърпеливи и искат още изкуВство!

Анонимен каза...

Следя ви от и Пакистан, днес пуснахме антени на талибаните, но сме настанени в много миризлива палатка и за вечеря има камъни.

Анонимен каза...

i really don't understand you. why are you fucking with this man because he is cool and he is my friend. i like him the most.

let's not fight, bratia!

Анонимен каза...

Не знам кой ги прави тия попадения с муфлонко и коледан, обаче му се възхищавам дълбоко и искрено :D

Анонимен каза...

stnle, znam, che go vadish goliam na prikazki, obache istinata e sywsem druga. minaliia put mi triabvashe lupa.

stnle каза...

как лупа, бе? айде да не показвам...

Анонимен каза...

ърбън естет, ше те смеля на пастет! найш кви мускули имам!

Анонимен каза...

tazie i g3l
shte go lapat nai-d3bel

Анонимен каза...

графитите в София свършиха...аре активизирайте се, че няма какво да снимам.

Анонимен каза...

В България няма достатъчно конференции и семинари на уеб разработчиците. Налага се да си говоря с котарака си.

Анонимен каза...

Нуждая се от черен мъжки полов орган. Най обичам да си пафкам трева и да слушам Боб Марли, а след това малко кръмпинг за отскок.
Съставила съм списък със снимки на всички скитници и бездомници в околностите на ЛА.
Понякога си мисля, че ми е трудно да се погледна отстрани, но този негативизъм бързо отминава.

Анонимен каза...

Леля харесва off topic коментарите!!! Браво.

Напред, напред към липсата на връзка...

Анонимен каза...

не съм спал със жена от 20 години. оттогава карам на ръкоделие. имам склонност към дългите философски излияния. понеже времето е МОЕ, спя с лаптопа си. това ми позволява да пиша и насън. постингите ми са дълги, но за сметка на това неразбираеми. много обичам да достигам до истината в спор с враговете си, тоест останалия свят. адът - това са другите.

Анонимен каза...

животът ми е един отворен код. и въпреки това съм социопат. когато ме хванат бесовете, обикалям Гребния и мисля за отмъщение. харесва ми да се бръсна с бръснач между палеца и показалеца на левия ми крак. като Даниел Дей Люис. Единствения, който ме разбира, е плюшеният ми заек. и Нокията ми.

Bruce Vain каза...

Тук някакви хора се опитват да изместят центъра на вниманието от мене към тях самите. Държа да не се забравя че това е моят блог - на Милен Сливев, великият дизайнер, флашмайстор, електронен артист, ценител-гастроном, светски хроникьор, ютюб-сътрудник и довереник, и още много различни аспекти на многопрофилност, събрани под прекалено съвършена дори за древногръцките представи външност! Всеки опит някой да се представи по-по-най- от мен, и то в Блога ми, моята лична тъмна стаичка, ще получи нулево внимание от мен, но ще бъде унищожен от десетките ми милиони фенове!

Анонимен каза...

Сливев, забрави да споменеш и "уважаван и четен автор в по-добрите безплатни списания". Айде да побързаш с онази статия с осмиването на хора ползващи постоянно чуждици и чужди думи, че сега съм се заела с материал за един ъпър мидъл клас момченца и след това ти си на ред! Хъри ъп, боой!

Анонимен каза...

Ахахахахаах гениални коментари! :~D
Може ли един за Детелинчо с Лунното момиче?

Bruce Vain каза...

tazie, "call me Mr. Vain" pls!

Анонимен каза...

i think that your blog should be written in english, Milen. i don't like blogs that are written in bulgarian. and i like Shkembe Chorba and biking.

Viva Shkembe Chorba!

Анонимен каза...

копеленца гадни, написаното тук е некадърен постмодерен прочит на антитялото на Де Бор. аз открих БОР и ми дължите 5 лева!

Анонимен каза...

писнало ми е от псевдолайненца, които се представят за мен. майна, когато ти си чела де бор, аз вече съм имала два развода с него.

Анонимен каза...

става все по-забавно :)
искам ви всичките в следващия ВипБрадър

Анонимен каза...

Ох, пак тази Деница ...

Долу комплексираните псевдоблогърки! да живеят интелектуалките.

Пианцето, пианцето ...

Анонимен каза...

Тука някой пише от мое име и се представя за мен. ето каква е ИСТИНАТА за мен. нещо много не ми се учеше в училище, но успях да изклася. за мен училището е една репресивна организация, която само казва на хората какво да правят. Естествено, след като завърших, развих творческия си талант на художник и сега правя най-невероятните и самобитни комикси в Европа с подчертана социална насоченост. Доказателство за моя талант е факта, че съм автор на уеб-присъствието на известни български комедийни артисти. И сега за най-страшното признание. Невероятно дълго събирах сили за това, но сега ще го направя, за да ми олекне. От известно време чуствам привличане към мъжкия пол. Не знам на какво се дължи това, но винаги когато съм в компанията на бачо си Свилен, изпитвам приятно дразнение в боксерките си.
Обичам те, бачо Свилене, прости ми за което! Заповядай, давам ти любимия си скейт в знак на признание и вечна обич. Мога ли само да ГО докосна...нищо друго не искам.

Анонимен каза...

Много сте се отворили, като буркан домашна лютеница, без нетикет с 320 калории на 100 грама.

stnle каза...

Някой празноглавец без работа пише от мое име. Уеб присъствието на комедийните артисти ли сега е проблемът или винаги е бил за тебе, таз нещастен? Бачо Свилене, сори, но не си мой тип. хахаха

Анонимен каза...

е стига толкова...това е безобразие, призовавам псевдо-stnle-то да напусне!!!

Анонимен каза...

jvack, очаквах те по-рано.

Анонимен каза...

ahahahahaha djvak :DD

Анонимен каза...

всички очаквайте моята пишка скоро по интернет!

Анонимен каза...

sa si4ki komentari 6se bydat izstriti i mikcname 6a lapa kura

Анонимен каза...

Mrazen i obichan, vyzhvaliavan i opliuvan, edna moderna Zvezda.

Capital LIGHT: Kakvo Vi nakara da stanete tolkova izvesten, g-n Milev ?!

Bruce Wayne каза...

"еми наближи жътвата и трябваше да направя спешен избор: или да стана известен, или на комбайната" :)))))

Анонимен каза...

стига си давал уклон с тия усмивки! по-хубаво е когато другите се хилят на изцепките ти, не ти сам-самичък :D

Анонимен каза...

G-n Milev, iz blogosferata se nosi sluh che ste bil s desetki hiliadi jeni. Viarno li e? Ako da, kakva e tainata na machizma Vi?

Анонимен каза...

тайната е, че има 3 х*я.

Анонимен каза...

и един няма даже.

Анонимен каза...

G-n Svivlen Sviv li koito e tam weroiatno shte da e bulgarskata bg versia na batman w bulgaria. Ot krusta nadolu prilep, ot krusta nagore debel mazen kondioobrazen manaf. Ama pone mu priznawam che razbira ot bg high life ROLEX kulturata BMW PRADA w bulgaria i znae kak da pishe za neia.

Анонимен каза...

деница, какая тъй умница ... хочеш папробует мая гьостерица?

Анонимен каза...

Не ви е срам! Хора като вас ми развалят всеки ден уелнеса (рахатлъка). А вчера в парка двама бабаити се заядоха с мен по повод на това, че в Блога си съм пуснал снимка на задниците на приятелките им. Поставиха ме в неравностойно положение .

Ха! Но аз няма да се предам. Ще ходя всеки уикенд на СПА (спа, или Спа) за да се възстановя психически.

Анонимен каза...

G-n Milev, viarno li e che ste prekarali strastna nosht s dvoinichka na Gergana?!

Анонимен каза...

Wiarno e toi i nameri 1 izguben gsm, ne mu li chetete bordnia dnewnik.

Bruce Wayne каза...

моля всички двойнички на Гергана да се обадят спешно на 0888... :) в някоя от вас съм изпуснал нещо :D

Анонимен каза...

Nishto ne si izpusnal. Osven tova ne zabraviai che obeshta da mi kupish onezi rozovi bUtUshki!

Анонимен каза...

Получих писмо от читател, който пита, защо сте поставили дядо коледа в неравностойно положение.

Анонимен каза...

ахахахахахах :~D

Анонимен каза...

сранье.

Анонимен каза...

Ей, психолога Сливев, Не се чуркомери с дяда си Ангел щото може да говоря за агенти ама не ме знаеш мен какъв съм и с каква тупалка мога да ти приплющя незадоволеното интелектуално трибуквие.

Анонимен каза...

Ah kolko e hubav St. Klaus, shte go pokaja na ma friends from USA

Bruce Wayne каза...

айде бе кондьо, напиши някой пост да се посмеем :]

Анонимен каза...

прасчо не може без своето алтер его...

Анонимен каза...

Ei shibaniaci mrysni! Az sym RELEFAT. Svilen Milev mi e kato brat. Ako niakoi se zaiajda s nego, se zaiajda i s men! I shte go nameria i shte mu schupia glavata shibana! Razbrahte li be? Kakav vi e problema a? v chata ste mnogo otvoreni a? Vijte me kakyv sym iak i si pomislete pak:

http://www.youtube.com/results?search_type=related&search_query=relefat

Ne se bazikaite sys Svilen Milev. Toi e velik kulturen guru i mi rejisira klipovete!

Анонимен каза...

linka e:

http://www.youtube.com/watch?v=THtHAht9y0o

Izviniavam se oshte ne sym na ti s compiutrite. No Svilen me uchi na mnogo neshta!

Анонимен каза...

Флашмайсторе, не е ли малко тъпо да си толкова активен точно на сайта, на който те правят на жълти стотинки? :))

stnle каза...

Май "ла оригинал" го прибраха в клетката му на 4ти км. хихихи

stnle каза...

mikcname, ti si nared da pishesh 6 neshta, koito nikoi ne znae tebe. veche zalqzvash, tai 4e pone spodeli.

Анонимен каза...

ето и новото ми занимание. бутам лодки на сухо. помага ми за паласките и двойната ми брадичка.
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=369247874&size=l

Анонимен каза...

haha bati gadnia e toia

Анонимен каза...

stnle,
oshte li si na klizmi?

Анонимен каза...

haide da se 4ukame

Анонимен каза...

чук, чук, чук-чук, чук, чук-чук-чук...

чук-чук:

-чук?
-чууук-чук-чук-чукк!!!
-чук.

Анонимен каза...

май май нещо центъра на тежестта се е отместил от вас, ваше микнеймество!

и сега к'во?

с какво занимавате своето гиниааално създание, когато не споделяте великите си умотворения със своята свита???

чудех се просто...

Анонимен каза...

Не дърпай Антисвилста за опашката, чадо мое. Не се знае какви измами готви и как ни въвлича в изкушения от новия световен дизайн, който проектира...

Анонимен каза...

на майката ти чадото, патриарше!

ходи да четеш евангелия, не блогове! особоено пък анти-.

Bruce Vain каза...

Не ме закачайте, нямам време - работия над Нов Световен Дизайн, който ще осигури мир, респект на всички към мен, и безплатни кренвирши от чисто месо!

Анонимен каза...

MIckname is DEAD

Анонимен каза...

Na maika ti pitkata is alive.

Анонимен каза...

не е смешно! микнейм е допуснал грешката да припадне на гей купон и сега бере душа във ВМА дали ще успеят да го зашият на предишните размери!

stnle каза...

Събираме пари за паметник на Микнейм в центъра на Долна Оряховица. Всеки, закупил темплейт, дарява 10% от цената, която е заплатил за паметника. Ще го направим толкова голям, колкото пари съберем. Насам народее!!!

Bruce Wayne каза...

да не е само бронзов паметника, че микнеймските съ-катунци няма да му простят :)