сряда, ноември 22, 2006

Slivev goes to Hollywood

Спряха да ми изпращат в пощенската кутия вече споменатите издължени предмети от дърво. Малко съм разочарован, защото вече по един или друг начин свикнах с тях. Но това няма значение, защото вече съм вдъхновен достатъчно за новите си идеи. Бях помолен да направя проект за редизайн на Пирамидите в Египет. Съгласих се с удоволствие, представяйки си как внушително ще изглежда после това в Портфолиото ми, което и без това е дълго много километри. А и винаги съм се дразнил от скучната и безкрайно омръзнала визия на тези прехвалени забележителности - как за толкова хиляди години на никой не му хрумна да ги освежи поне малко? Добре, че съм аз - чрез творенията и напредничавостта си изкусно и майсторски да насочвам човечеството в бъдещето.

Иначе напоследък имам ужасно много ангажименти. Дори започнах да проучвам пазара за търсенето на услугите на една млада професия, създадена от мен: "професионален спитър" - реших да вземам хиляда ойро за оплют човек. Може би другата седмица ще започна да пиша и мемоарите си - смятам към житието да добавя и луксозна двуцветна притурка - албум, съдържащ пълното ми портфолио. Обичан и мразен, болезнено стоящ на границата между противоположните мнения на милиони хора за личността ми, реших да изкарам наяве цялата истина за себе си, без дори капчица от присъщата си скромност, с която пиша тук, и съзнателно скривам огромна част от постиженията си. Не че съм очаквал друго, но няма и дни след като споделих тези си намерения сред приятели в арт- и интелектуалните среди, и веднага получих предложение за биографичен филм. Предложението дойде не от кого да е, а от самия Саша Коен - спорно е кой е по-голямата знаменитост - той или аз, но все пак останах твърде поласкан. Сподели, че ме боготвори, и обмисля да прекръсти героя си от Али Джи на Сливи Джи. Предложи ми филма да се казва "Borat II: Cultural Learnings of Sofia for Make Benefit Glorious People of Dolna Oriahovitsa". Заглавието кефи, но аз измислих нещо доста по-близко до родната ни действителност - "Флашмайсторът". Историята е близка до тази на легендарните филми "Башмайсторът", и смятам че така ще възродя една славна традиция в българското кино и ще я покажа пред света, перфектно облечена в лъскава нова визия.

59 коментара:

stnle каза...

ei, mikcname, moje li da pusna nqkoi tvoi post na e-bane.tk Neshto se iz4erpahme otkam tekstove a pak ot edna designerska agenciq razbrah, 4e bloga ti se 4ete ot 1 miliard dnevno, sred koito: 45% manekenki, 5% banichari, 16% maiki, syjalqvashti, 4e za vzeli nepodhodq6tiq maj, 4% potencialni samoubiici, 18% izvestni li4nost, opitvashti se da stanat kato teb i 12% cigani (kato teb). V otgovora ti ne iskam da vijdam cifri i valuti!

Bruce Vain каза...

Разбира се, че може!

Единственото условие е да бъде споменато някъде, че това са оригинални постове на Дизайнера (или пък Многопрофилния агент) mikcname :))

Анонимен каза...

ФЛАШМАЙСТОРЪТ АААААХАХАХААА

Анонимен каза...

редизайн на пирамидите.
ок, това е гениално :DDDDD

Анонимен каза...

Боги Р. да не се смее много много. Даже най-добре хич да не се обажда!

Анонимен каза...

изобщо не е куул да казващ на боги р. какво да прави. ясно ли е, сайбър-леке?

Bruce Vain каза...

Скъпа ми ying, гениалността е второто най-често използвано от мен мое качество, веднага след таланта ми! :))

stnle каза...

ei, mikcname, ying ne e groznovata da znaish! dannite ti sa neverni, vidqh q s o4ite si dnes.

Анонимен каза...

за да влезеш в битка, иди на глава 187
за да напишеш коментар, иди на глава 1337

какво ще избере нашия герой?

Bruce Vain каза...

off the record:

stnle, Знам, виждал съм снимки много преди теб. Помня, че преди да почнем да списваме този "блог", дълго се колебаехме дали си струва да се занимаваме. Едно от нещата които ни убедиха да се, обаче, беше именно въпросното entry в блога на оригиналния мазен бек :)
Естествено, има огромна вероятност последното изречение да бъде изтълкувано погрешно от някои, ама въобще не ми пука :)

Bruce Wayne каза...

добре, че беше тя и нейният пост "срещу мен", та да видите начин да си изразявате мазничката завист към мен и всестранните ми признати и подплатени със заплащане ТАЛАНТИ :D ама ми омръзна да "ви" подхвърлям темички, а после да не ги разработвате качествено, повече старание и креативно мъжество се иска тука!

Bruce Vain каза...

ТАЛАНТЕ многомерен, чети по-внимателно какво пише, и тогава коментирай, барабар с цялото си креативно мъжество.

Анонимен каза...

I az i cialata mi rasa izpitvame mazna zavist kym toz DESIGNER. Govoril sym i s drugi izvynzemni ot drugi zvezdni sistemi - cialata Galaktika mu zavijda. Za syjalenie ne mojem da napravim nishto poveche osven da zlobeem - toi e vsesilen i ujasno velik :((

stnle каза...

pedali - inozemci :) hhaha, bogdan r. napravo izbi ribata... i geiovete. :)

stnle каза...

ei, mikcname, iskam da ti vzema intervu. ama si izmisli sam vaprosite, otgovori si i mi go prati po nqkakav nachin - na http://comix.cult.bg/forum v razdel "Коли, пари, кучки, GSM-и". Az shte go namerq, kopiram i taka. She ima cenzura (pod formata na delete na podmqtaniq za da original), 4e si malko nagal ama kato cqlo imash stil. Ying, zadai i ti nqkoi vapros ot tuka, please! I tvoqt stil e super. :) Moje i da mu napravish retush na tapata ciganska fizionomiq da e po-predstavitelen.

Vsi4ki zadavaite vaprosi na Mikcname, daje Svilene i ti. Neka da govori kopelenceto! :)))

Анонимен каза...

браво стнле, каква оригинална идея! а може ли да ми лапнеш фалангата за награда.

Анонимен каза...

"Govoril sym i s drugi izvynzemni ot drugi zvezdni sistemi - cialata Galaktika mu zavijda."

хахахахахах :D

Е добре, официално тук са и най-добрите коментари, освен най-гениалните дизайнери :>

Анонимен каза...

диме, ша та еба уа!

Анонимен каза...

mikname da is priznae, 4e e sin na ahmed dogan ot drug myj!!!

Анонимен каза...

Miki e moi sin, ne da dogan!

cx каза...

Всичко е прекрасно и изумително, като изключим този stnle и опитите му да се впише в оригиналността. Ама как се пъне...

Анонимен каза...

da original, това което всъщност "се иска тука", е да замълчиш и да изчезнеш от БЛОГОСФЕРАТА (!!) за поне едно десетилетие :)

stnle каза...

haha, znam za edni blogari deto sa mnogo pe4eni i originalni online ama kato hora sa super leketa. Vikat im ORIGINALITE. A pak tova tuka ne mi predstavlqva nikakvo usilie i anonimnite vi zabelejki se seshtate, 4e ne mi trqbvat. :)) Kato esenni lista propadat opitite vi da blesnete v kadyra na tozi smeshen i izkarten blog. A pak ako precha na sazdatelite na tozi blog, da go duhat!

cx каза...

хаха, като гледам как се горещиш - трудно ще убедиш някого, че не ти пука и си над тия неща ;)

Анонимен каза...

хахахаха, 4е4еnk.com!! a :DDDDDD
e ee нене не

Анонимен каза...

stnle hodi protestirai za slepite i metastazni hora na prikazkite w bezmonitor pri irakli i zastroiawaneto w bibliotekata online za awtorski knigi na trud, koito napadna edin sliap i iznasili metodi pred ochite na brat mu.

Bruce Vain каза...

stnle, официално правата върху медийните ми изяви са откупени от ултра-авторитетното списание "Диван_е", за 25 години напред, покривайки територията на цялата Слънчева система, където то се разпространява безплатно. Но ще видя какво мога да направя - все пак съм на принципа да приветствам всякаква медийна слава, в която да се плацикам с кеф :))

Анонимен каза...

Мултифункционалният мъж Свилен Милев да си признае, че лятото на '93-та е отвличан от извънземни. Под една асма на село те са извършили спиращи дъха експерименти с него, променили са му ДНК-то, в следствие на което е развил ТАЛАНТИТЕ си, с които съвременниците му го познават ...

Анонимен каза...

koga nai setne bahura stnle ste razbere, che ot nego muzikant ne stava? toi e predimno izpulnitel, sviri dobre na kaval.

Анонимен каза...

аз не мога да разбера само вие за кви се мислите ве

гарги

stnle каза...

az se mislq za antigei.

Анонимен каза...

A pak az imam izvestni pritesneniq. Mislq se za nqkolko choveka (neshta) ednovremenno.I kato gledam vseki e trygnal da obqsnqva nekvi neshta...
Mislq si, che sym vytrezemno i za tova ne razbiram nomera s galaktikite i zvezdnite sistemi(a moje i prosto da nqma kvo da razbiram).
Mislq che sym hermafrodit opredelqsht sebe si kato bisexualen travestit.
Mislq si che sym anti-bogifobite.
I ne na posledno mqsto se mislq za vashata lelq.
Who am I? Guess who!
Ne, ne. Ne sam Garga, bogi! I familiqta mi ne e Markova.

stnle каза...

I ne na posledno mqsto se mislq za vashata lelq.
Who am I? Guess who!

otg. tazie and gel?

Анонимен каза...

анти-богифоб (с коментара в 2.00ам)

*отиди във форума на experement.org утре точно в 12.15 на обяд
*в раздел off-topic отвори нова тема със заглавие "wisdom junkie"
*вътре остави icq номера си (или поща, може и двете)
*в 12.25 редактирай темата си и махни номера

другите - ибети са

Анонимен каза...

Миленчоу, жребецо мой, върнах се от Америка - нося ти диетични кренвирши с патриотична марка - "Сащи". Кога ще наминеш пак да ми ... снимащ колата?

Анонимен каза...

O-ho-ho! Az sam bogitu i kazvam na vsichki kakvo da pravqt. I podaraci po koleda nosq. Moi stihotvoreniq! Shte stavam poet. Ama tova e taina.

Bogi, idi pilence, ti v experement.org, tochno ama tochno v 12:15, brakni si s prast v dupenceto i posle go iztrii v list ot tvoq kniga.

Celuvkiiiiii

Bruce Vain каза...

Ей, гълъбчета - така както си разменяте координати да не вземете да се залюбите. Да не забравите после да ме поканите на сватбата - мога и ДИЗАЙНА на поканите да ви направя. Ще ви подаря и книгата, която пиша в момента: "DailyCum: 199 секс-пози за една ръка на Милен Сливев" :))

stnle каза...

haha kakva intelektualna sreda se sazdade v bloga na tova veli4ie. Aide s intervuto, 4e samo vas 4akam!

Анонимен каза...

ебати грубото :(

Анонимен каза...

Bogi, milichak, az ne iskah da se pochuvstvash nagruben ot lelq.
Svatovniko originalen, pozite si gi zapazi za bezkrainite ti samotni noshti!

Анонимен каза...

не може ли просто да бъдем приятели? само това искам.
а това е най-важното!

Анонимен каза...

nie veche sme, bratlie! ;)
aie kupon da stava! ;P~
pngn

Анонимен каза...

мисля, че ме бъркаш с някого..

Анонимен каза...

silno se samnqvam!
iskashe da bydem priqteli znachi?
aide. az sam ti priqtel.
a ti na men?

Анонимен каза...

и аз на тебе!
точно в 14:00 иди в experement.org и си остави icq
иначе не сме повече приятели!

stnle каза...

bogdan r. ti da ne si taen agent be? a pak s geiove ne se zanimavai, 6toto gledat da te izvartqt s grab kam tqh i da te navedat. a pak to4no toq gei lelq ti e leke i 1/2 s tanka pedalska usmiv4ica. Mikcname pone vadi seriozen i majestven vid. Mikcname, ai nqma samo tebe da 4akam. Vlizai vav foruma na comix.cult.bg i paste-ni intervuto!

Анонимен каза...

е аз уж казах:
другите - ибети са

кое не разбра?

Анонимен каза...

Bogi tova s experimenta nema da go byde! Ama sq da ne se razsardish?!?!?!
Nedei, che shte ostana bez priqteli!

Анонимен каза...

abe, Stnle, abe Shrek, kakvi komiksi pravish ti, samo kradesh ot roi lihtenshtain, dobre pone, che zadnika ti e podvizhen...

stnle каза...

dobre pone, 4e ne mojesh si interesen. :))

Bruce Vain каза...

Обмислям дали да не въведа модериране. Това вашето на нищо не прилича - в половината коментари изобщо не става въпрос за мен!

Анонимен каза...

Oh gorkiq.
Tova e zashtoto ne chetesh mejdu redovete, moeto momche.
Vsichki pyteki vodqt kym teb, ne boi se!
Aide byrzo pii si mlqkoto i si lqgai!

Bruce Wayne каза...

хахаха, лелята го нахаква в гъза на Милкнейм :)

Bruce Vain каза...

Я, още един брус!

Анонимен каза...

ama tozi e brus bqla slanina

Анонимен каза...

хахаха, лелята го нахаква и в гъза на Никнейм :)

Анонимен каза...

Ei deca, tuka mnogo kopiq stanahte v tozi blog ve.
Nqkva nova lelq se poqvi, koqto oronva aftoriteta mi pred vas.
Koito si misli, che i toi vi e lelq, moje da doide da mi go lapne!
Aide chakam.
S obich,
Lelq vi!

stnle каза...

Komentar nomer 60 glasi:

hahaha, tova e nai-uspeshniqt blog v Bulgaria. Ne sam vidql tolkova mnogo komentari na edno mqsto.

Mikcname, ti uspq da saberesh interesa na tolkova mnogo posledovateli... hahahha krai!

Bruce Vain каза...

stnle, дали да не си сложа една колонка за суперлативи "others about mname"?