понеделник, ноември 13, 2006

Celebrity Super Star

Булгаристан, казват, бил ненормално място за живеене. Почти бих се съгласил, но вече има малко местенца, където се живее приятно, своеобразни оазиси в морето от простотия и фалш. Признаците на нормализация за всяка държава започват с отношението на гражданите и към звездните личности и заслужилите таланти. Моя милост, спадаща и към двете категории, се почувства така приятно, когато след като си бях загубил ключовете за една от колите ми, добри люде ги намерили, познали на кого принадлежат по инкрустираните ми платинени инициали на тях, и бидейки огромни мои почитатели, веднага дотърчали да ми ги върнат. Дори в стремежа си да ме впечатлят, очевидно отлично познаващи вкусовете ми, специално наели три стриптизьорки в австрийски национални носии, които да ми ги връчат. Супер европейско ми стана. Дори аз, който съм ходил из Австрия и изобщо съм изходил бая свят, бях трогнат от подобно отношение у дома.

А преди няколко месеца, возейки се в тролея с цел един от експериментите ми, намерих една лъскавичка Нокиа. Мислех да я прибарам в джоба и да я шитна за стотина лева на един френд, който само се оплаква че все не можел да събере пари за технологични играчки. Почнах да и ръчкам менюто, а тя взе че звънна. Едно момче наоколо си я позна и, нямаше как - изръсих "Ей таман търсех в контактите някакво Home или подобно!" и се ухилих със знаменитата си триъгълна тарикатска усмивка, която в комплект с изящния ми стреловиден нос формира запазената ми марка на обърната надолу емблема на Ситроен ... Той се трогна много и изръси "Добре че сте вие, известните, да ни покажете как да се държим като хора!". Хората от тролейбуса започнаха да се обръщат, почти всички ме познаха, и започнаха да ме молят за автографи. Някои ме похвалиха за дизайните ми, един чичко каза, че ползва мой темплейт, а две баби ми казаха "Браво" за статията ми "Как ще се оправи София". Стана ми доволно и пак направих "обърнатия Ситроен". Е, имаше и някакъв селяк, който нещо се беше объркал и каза, че харесвал дуетите ми с Лия, но преди тълпата да тръгне да го линчува, аз кротко и наставнически му обясних кой съм и кой не съм и следващия път да внимава повече. А сладката приятелка на пича с Нокиата доста се трогна от жеста ми с жиесема, хвърли ми един изгарящ поглед през клепки и каза че е готова да ми направи една свирка там на място за да се отблагодари. Дори започна да ми разкопчава панталона. Аз погледнах ужким неловко към гаджето и, който обаче каза "Няма проблем! Ти все пак си звезда!" Тогава я помолих да спре, с думите, че обикновено само една жена не ми стига, а и веднъж включена в такова тясно помещение като тролея, сексмашината "Сливев" може да нанесе твърде много материални щети, а твърде възможно и рани на близкостоящите пасажери. Тя унило се съгласи и склони на специален автограф. А на мен ми остана готиното чувство, че съм известен и познат къде ли не, и хората ме обичат.

9 коментара:

Анонимен каза...

Родих се неразбран,ще умра неразбран,само един mikcname ме разбра,и то погрешно.Но дори и погрешният адвъртайзинг е адвъртайзинг,затова-дерзай,млекарю.С постовете,не с коментите.

Анонимен каза...

Stnle,
subiram armia ot gei-ove i shte se sreshtnem da ti se usladim...

stnle каза...

Поне едно е ясно - със Свилен няма да останем гладни. Голямо хранене пада на тоя сайт... за мене в коментарите ама то щото се намесвам с критика към гадния гей, който стои зад тоя сайт.

Анонимен каза...

samo se podstrizhi otzad, da ne stane kato minalia put :))

stnle каза...

Май никога не спите вие обратните...

Bruce Wayne каза...

Станиславе, Млекарката май си е паднал по тебе :) виж, че в твоя блог реши да оповести за иначе безполезното си съществуване :D

stnle каза...

vajno e da se znae, 4e go ima. malko na garba na drugite ama... blog paraziti!

Анонимен каза...

stnle, palavniko, ama ga iadi fastazite, ni riva, nali?

Анонимен каза...

na ezika si mi