вторник, ноември 07, 2006

Кол-ебания

Струва ми се, че някой ме мрази и иска да ми направи нещо лошо. На два пъти получавам в пощенската си кутия издължени предмети от дърво с гравирани неразбираеми йероглифи на тях. Което е необяснимо за личност като мен, свикнала да се къпе в народната любов и обич, а от време на време и във ваната с мляко на Митю Пищова. Не че не е възможно теоретично да имам врагове. Да, вярно е че неведнъж съм посочвал недостатъците на доста индивиди - разни псевдо-творци и лъже-дизайнери, далеч от моите вселенски умения, или пък обиковени хорица с недъзи и дефекти, така рязко контрастиращи на аполонската ми класическа красота. Да не говорим за няколкото грозновати путки, които не бих ебал никога, просто защото не се задоволявам с нищо по-малко от манекенка! Но винаги съм отправял гореспоменатите критики не открито и в очите, а по разни форуми и блогове, както подобава на истински аристократ! И съм го правил за тяхно добро, защото преди всички други титли и постижения, все пак съм един велик хуманист - дори през вечер (все пак не се къпя всяка вечер като простолюдието) си мия косата с хума - полезно е. Разбира се, не очаквам геният ми да бъде разбран масово в близките два-три века, но все пак понякога дори аз имам нужда да знам, че съм на прав път. Признак на липса на мислене е човек да не се съгласява с философията ми, признак на луксозна бездарност е да бъда критикуван. А днес изпих кренвиршовата си енергийна напитка по тайна рецепта, и в момента усещам натрупана критична маса от нови идеи - след плана ми как да се оправи София, имам някои идеи как да се постигне мир в Близкия изток. Наскоро смятам да пусна есе със заглавие "Накъде след петролната ера", в което да дам конкретни насоки за разработка на въздушен и на антигравитационен двигател. А догодина имам намерение и да издам десеттомна енциклопедия "Препоръки към НАСА за колонизация на Космоса". Искам твърде скромна отплата за всичко това: нека първата база на Марс да се нарича "Slivev One", а първото постоянно поселище - "Sliville" ...

11 коментара:

Анонимен каза...

kazhi be, Stnle...kazhi kakvo te muchi.

Анонимен каза...

hei, marsolko

Анонимен каза...

Da me zastigne analna zlopoluka!

Анонимен каза...

i da ta podmine

Анонимен каза...

i da te podmie

Анонимен каза...

С малцинствената ми групировка произвеждаме енергийна напитка REDneckBULL в таен казан. Дали може да говориш с баща ти да ни финансира!

Анонимен каза...

smenete si ga6tite tuka smardi na nasrani pedali.

Bruce Vain каза...

разбира се, спиридоне :)
За корпорацията Slivev Internashional ще е много ценно да притежава и енергийна напитка в портфейла си :))

stnle каза...

Мъчно ми е за времето, когато педалите в България се брояха на пръстите на едната ръка.

Bruce Vain каза...

stnle, истинските автентични педали и сега се броят на едната ръка! Останалите са позьори и лъже-педали :)) Имам теория и за това, но все още не съм я облякъл в научна обосновка.

stnle каза...

zemi si kupi nova teniska da stane kafqva kato tebe taq...